Faq – Contrair Open Air 2022
Faq
Faq
Waar en wanneer is het festival?
26 tot en met 27 augustus.

Fietsers: 51°16'59.5"N 4°24'25.7"E
Auto’s & Taxi’s: 51°16'57.7"N 4°23'25.4"E

Muisbroekpark, Ekerse Putten
2030 Ekeren.
België
Wat zijn de openingsuren van het festival?
Vrijdag - 15u00 tot 03u00
Zaterdag - 12u00 tot 02u00
Is er een parking in de buurt van het festivalterrein?
Er zal een parking voorzien worden aan de Ekersedijk op 25 min wandelafstand van het festivalterrein. Deze parking is betalend (20€). Carpoolen wordt beloond: Voor elke extra passagier buiten de chauffeur betaal je 2,5€ minder. Dus een volle auto met 4 passagiers betaalt slechts 10€ parking.
Hoe geraak ik tot op het festival?
Auto: Wie met de auto komt kan naar parking A of parking B rijden waar stewards je verder zullen begeleiden. Vanaf de parking is het ongeveer 25 min stappen.

Fiets: Met de fiets ben je +/- 35 min onderweg van Antwerpen-Centrum en kan je tot vlak aan de ingang van het festivalterrein komen. Fietsers worden beloond met een drankbon wanneer ze hun fiets op onze fietsenparking zetten aan het terrein.
De fietsenparking zal tijdens de openingsuren bewaakt en verlicht zijn zodat ook bij het terugkeren de uitstroom hier vlot kan verlopen.

Openbaar vervoer: Vanuit Antwerpen - centraal brengen bus 760, 720 en bus 770 je op +/- 30min tot aan de Ekerse putten. De terugweg zal dan uiteraard met shuttlebus of taxi zijn.

Taxi naar Ekerse Putten - Ekersedijk, 2030 Antwerpen. Zet je iemand af? Rij dan door tot aan de Kiss & Ride.

Shuttle bus: In samenwerking met Keolis zet Contrair CITYSHUTTLES op vanuit verschillende steden/opstapplaatsen. Meer info over volgt later.

Carpool: Carpoolen wordt beloond met korting voor de parkeerplaats.
Zullen er lockers aanwezig zijn op het festival?
Er zullen lockers aanwezig zijn op het terrein.
Wat mag ik niet meenemen op het terrein?
De volgende voorwerpen zijn verboden op het terrein:

Vloeistoffen, glas, scherpe voorwerpen, wapens, spuitbussen (o.a. deo), eigen eten en/of drinken, drinkflessen, vuurwerk, dieren met uitzondering voor blindengeleidehonden (best vooraf mailen naar info@contrair.be voor doorlaatbewijs), fietsen, skateboarden, steps, drones, etc.
Kan ik eten en drinken kopen het festival?
Bonnen kunnen worden aangekocht met bankkaart, kredietkaart en cash. Food & drinks koop je aan met je tokens.
Waar kan ik de line-up terugvinden?
De line-up vind je terug via de volgende link:
https://contrair.be/lineup/
Wat is de drug policy?
CO2022 hanteert een nultolerantiebeleid wat betreft het bezit, de verkoop en publiekelijk gebruik van hard- en softdrugs op het terrein. Gelieve deze regels te respecteren, zo niet wordt u onmiddellijk verwijderd van het festival.
Zal er een EHBO-post aanwezig zijn?
Ja, tijdens het festival zal een EHBO post aanwezig zijn.
Is er een camping?
Nee, er is geen camping aanwezig. Wilt u overnachten dan verwijzen we u graag door naar een AirBnB of hotel in de buurt.
Welke tickets zijn er?
Er zijn dagtickets voor vrijdag en zaterdag. Zij die twee dagen willen gaan raden we aan een combi-ticket te kopen. De tickets worden in verschillende waves verkocht. Hoe langer je wacht hoe duurder ze worden.
Kan ik mijn dagticket omwisselen naar een ticket voor de andere dag?
Vanaf je een ticket hebt gekocht kan je deze niet meer omwisselen. We raden je aan om een ticket te kopen voor de andere dag en je eerste ticket te verkopen via ticketswap.com
Kan ik mijn ticket doorverkopen?
Het ticket met jouw naam op kan je inderdaad doorverkopen. We raden aan hiervoor Ticketswap te gebruiken. Een ticket kopen van iemand die je niet kent op sociale media is geen goede optie.
Ik heb nog vouchers van COA2020, zijn deze nog geldig?
Je kan deze gebruiken door de code in te vullen bij het afrekenen voor je nieuwe tickets. Het bedrag dat u toen betaalde wordt van het nieuwe totaalbedrag afgetrokken.
Ik heb nog tickets van Contrair Open Air 2020. Kan ik deze gebruiken voor dit jaar?
Als je in 2020 je tickets hebt omgewisseld in een voucher, kan je met deze code nieuwe tickets aankopen.

Als je in 2020 je tickets niet hebt omgewisseld in een voucher kan je opnieuw een voucher aanvragen via https://consumer.paylogic.nl/request-order-access
Ik vind mijn ticket van 2020 niet terug. Wat moet ik doen?
Je kan je vorige ticket terugvinden via: https://consumer.paylogic.nl/tickets
Zijn er bepaalde Covid-19 regels van kracht?
We volgen de regels op zoals opgelegd door de overheid. Mocht de situatie veranderen dan passen waar nodig het beleid aan.Vind je hier het antwoord niet op jouw vraag? Stuur ons een bericht naar info@contrair.be