Hoe geraak ik er – Contrair Open Air 2022
Hoe geraak ik er?
Hoe geraak ik er?

Adres

Muisbroekpark

2030 AntwerpenContrair Open Air vindt plaats in het prachtige natuurdomein rond de Ekerse Putten. Het is niet mogelijk om in of rond dit domein op wandelafstand een parking te organiseren. Reden waarom de gloednieuwe P+R Parking Luchtbal de officiële parking is van ons festival. Een doorlopende shuttle dienst zorgt ervoor dat je vliegensvlug aan de ingang van het festival staat.

Voor een dag kost een parkeerticket €15 in voorverkoop en €20 ter plaatse. Voor beide dagen betaal je €25 in voorverkoop. Parking tickets zijn steeds inclusief shuttledienst voor alle passagiers. Carpoolers hebben dus (zoals altijd) een voordeel. Koop hier je parking ticket.

Parkeren in de wijk Schoonbroek is ten strengste verboden voor festivalbezoekers en overtreders zullen worden beboet door de politie.

Met de fiets

Er is een zeer ruime fietsparking gelegen parallel met de straat “Leerwijk” te Ekeren. Dit is de enige fietsparking die wordt voorzien en het is niet toegelaten je fiets buiten de hiervoor aangeduide zone te stallen.

Zij die hun trip graag op voorhand plannen, geven best deze coördinaten in op Google Maps.

Met de taxi

Op slechts 5 minuten wandelen van het festival wordt er een speciale zone voor af - en aanrijdende taxi’s ingericht. Deze zone ligt op het verlaten bedrijfsterrein gelegen aan de kruising van de Dragonderstraat en Schoonbroek te Ekeren. Geef gerust deze coördinaten door indien jouw chauffeur verloren rijdt.

Met de trein

Kom je met de trein? Dan kan je uitstappen aan Antwerpen - Berchem. Vanuit deze station organiseren we een busdienst naar het festivalterrein. Alle info hierover vind je in de bus-sectie.

Trein naar Ekeren Station? Na een wandeling van 25 minuten ben je op het festival.

Met de tram

Er is een doorlopende shuttle-dienst van de P+R Luchtbal naar het festival. Deze parking is zeer makkelijk per tram te bereiken via Lijn 6 en Lijn 1. Een retourtje voor de shuttledienst kan je kopen via deze link en kost 5 EURO.

Lijnbus 720

Lijn 720 brengt je op 35min tot vlakbij het festivalterrein. Vanaf halte Oorderseweg ben je op 5min wandelen van het festival!

Met de shuttle bus

Dankzij onze partner Keolis worden er vanuit alle grote steden en groot Antwerpen bussen ingelegd. Een retourtje Contrair Open Air vanuit Antwerpen kost slechts 5 EURO (!!!). Heen en terug zonder zorgen dus.
Koop hieronder je tickets: