DJ EZ – Contrair Open Air 2022
DJ EZ
DJ EZ
ZAT 27/08
00:00
HET LAB — Curated by AliA

DJ EZ wordt algemeen beschouwd als een van de beste en meest technisch DJ’s ter wereld. Deze zeer geliefde Londense DJ is niet alleen buitengewoon creatief en technisch, maar staat ook synoniem voor UK Garage.

Momenteel presenteert hij een maandelijkse Residency show op BBC Radio 1 en zijn legendarische Boiler Room live stream is door miljoenen mensen bekeken en wordt algemeen beschouwd als een van de beste UK Garage sets aller tijden. Met zijn unieke sound tourde hij rond op de grootste festivals van Glastonbury tot Coachella.

Eind 2020 richtten DJ EZ en zijn oude vriend en manager Paul Marini hun eigen NUVOLVE-label op, dat nu bekendstaat als de thuisbasis van UK Garage met een roster van zowel opkomend als gevestigd UK Garage-talent. DJ EZ is altijd op zoek naar nieuw en underground talent en is verantwoordelijk voor het succes van vele artiesten.

Hij wordt vaak dan ook ‘your DJ’s favourite DJ genoemd’. Naast een legendarische DJ heeft hij ook een enorm groot hart. Met zijn befaamde 24h marathon sets zamelde hij in totaal meer dan 150.000 pond in voor verschillende goede doelen.