IN yOUR fACE ft. Pirrès & Calvache – Contrair Open Air 2022
IN yOUR fACE ft. Pirrès & Calvache
IN yOUR fACE ft. Pirrès & Calvache
ZAT 27/08
23:00
(NOT SO) SECRET STAGE

Een ware legende van de Belgische underground house scene en een ruwe diamant uit Antwerpen! Afkomstig uit een familie van DJ’s (zijn vader was een discofunk DJ en zijn broer volgde een gelijkaardig pad), kreeg Pirrès zijn eerste residentie op 15-jarige leeftijd. 

Zijn eigen unieke Deep, Grooving, Dope stijl (laten we zeggen een zeer aparte stijl van house muziek) en zijn technische vaardigheden bezorgde hem gigs op vele house concepten gedurende de laatste twee decennia. Zijn DJ carrière bracht hem naar prestigieuze gigs in heel Europa en daarbuiten, waaronder REX CLUB (Parijs) en Badaboum, Showcase in Parijs, Sónar festival in Barcelona, Berlijn, Kazachstan en Extrema in België, Boiler Room…Tegenwoordig is Pirrès een actief lid van Sunday Matinee, Silver Network Records (Parijs) en oprichter van de beruchte IN yOUR fACE parties, een party concept dat verschillende zalen in Antwerpen en Brussel overneemt.

Calvache, een zeer opmerkelijke Antwerpse DJ. Je kent hem misschien van zijn alter ego Footloose. In zijn begindagen kwam hij in aanraking met Detroit techno en Chicago house muziek, wat hem een obsessie gaf en hem inspireerde om zijn eigen smaak te ontwikkelen. Hij is nu een trots lid van de Feiern en Sunday Matinee families wat ook heeft geleid tot vele residenties in de Antwerpse clubscene. Hij heeft onlangs een track uitgebracht op Nowadays Magazine waarvan de winst naar Oekraïne gaat. Hij zal een vlotte mix van minimal, house en deep house brengen.