Nowadays ft. Nathan Boost – Contrair Open Air 2022
Nowadays ft. Nathan Boost
Nowadays ft. Nathan Boost
Live
VRIJ 27/08
19:00
(NOT SO) SECRET STAGE

Nicolas DJ: De oprichter van Nowadays Magazine, Nicolas DJ, groeide op in de bruisende Antwerpse scene van de vroege jaren 2000. Samen met zijn beste vriend Thomas richtten ze in 2008 het DJ-duo FlatFish op, waarmee ze zowel voor zichzelf als voor de mensen waarmee ze omringd waren talloze herinneringen creëerden. Na het creëren van verschillende concepten in de jaren die volgden, startte Nicolas Nowadays Magazine, een online muziekmagazine, platenlabel en kledingmerk dat het beste van wat de elektronische underground scene te bieden heeft promoot.

Nathan Boost: Afkomstig uit het noorden van Antwerpen, heeft Nathan Boost snel de sfeer van de Antwerpse underground muziekscene te pakken gekregen. Een scene die zijn eigen muzikale smaak en geluid heeft gevormd. “Antwerpen heeft heel wat te bieden als het op muziek aankomt. Door de jaren heen ben ik veel concepten gaan volgen, van allerlei genres. Dat heeft me echt beïnvloed in wat ik vandaag maak.” – Nathan Boost In de afgelopen jaren is zijn liefde voor synthesizers enorm gegroeid. Sinds hij obsessief door hun handleidingen begon te bladeren, raakte hij meer en meer vertrouwd met de hardware. Het was duidelijk dat hij na een tijdje klaar was om aan de slag te gaan en zijn eigen “Boost”-geluid te gaan creëren.

Nowadays Magazine: Nowadays is een collectief van muziekliefhebbers gevestigd in Antwerpen, België die hun passie voor elektronische muziek delen. Ze verbinden content met eigen ontworpen t-shirts en muziek gerelateerde items. Denk aan mixtapes, playlists, portretten, etc. over jong en oud muzikaal talent uit alle hoeken van de wereld.