Red D & Uni Son – Contrair Open Air 2022
Red D & Uni Son
Red D & Uni Son
ZAT 27/08
14:00
DE VIERING

​​‘Red D always plays the right record at the right time’. Dat gaf New York House legend Kerri Chandler als antwoord op de vraag hoe hij zijn Belgische vriend moest omschrijven. Red D draait al zolang hij zich kan herinneren en hij voelt zich even goed op zijn gemak als hij in zijn eentje de hele nacht door draait, of als hij back to back gaat met de vereerde smaakmaker Lefto of met de eerder genoemde Kerri Chandler op keyboards en België’s beste zangeres LadyLinn naast hem.

De kennis uit het verleden nemen we mee naar de toekomst. Dat is hoe Red D omgaat met DJ’en en A&R taken voor zijn We Play House Recordings label, dat nu al meer dan 10 jaar een vaste bron is voor quality house music.  Het label hielp de carrière van zijn vriend San Soda te lanceren – met wie hij de bejubelde FCL outfit vormt – en is een thuis geweest voor een diverse reeks van house legendes waaronder Kai Alcé, Reggie Dokes, Kiani & His Legion, Russ Gabriel en vele anderen.

Voor COA2022 sloeg Red D de handen in elkaar met Uni Son, het nieuwe alias van Jonathan Pardon aka Just Nathan.

Uni Son (Just Nathan)

Echte music lovers zijn maar zelden ook uitstekende dj’s. Enter Just Nathan. Een dj met een brede visie geworteld in alle soorten dance music. Het algemene woord is House. Maar zoals we allemaal weten was house de vader van de meeste, zo niet alle, huidige stijlen. Vele jaren van draaien en feesten hebben Uni Son AKA Just Nathan alle kennis gegeven die hij nodig heeft om elk publiek in beweging te krijgen. Hij doet dat met stijl en met een perfecte timing om de juiste track op het juiste moment te draaien.

Het organiseren van feesten zoals Chicago Boogie en gigs over heel België (en verder) gaf hem de kans om de decks te delen met artiesten zoals Larry Heard, Prosumer, dj Deep, Jovonn, Dixon en vele anderen…

Uni Son is the new ‘nom de plume’ of Jonathan Pardon aka Just Nathan, a long-time friend of the label and connoisseur of all things classy. So when he sent his album to WPH label boss Red D for an honest opinion and some pointers as to which label would like to release this the die was very easily cast. So for the third artist album on We Play House Recordings we present you ‘Moments In Unity’.