Suze Ijó – Contrair Open Air 2022
Suze Ijó
Suze Ijó
ZAT 27/08
19:30
HET LAB — Curated by AliA

De Rotterdamse Suze Ijó haar liefde voor muziek was al van jongs af aan aanwezig en ze zette ze haar stempel als selector en later ook als DJ/radiomaker.

DJ’en werd voor haar pas serieuzer toen ze deel uitmaakte van de ‘First Floor’, een gemeenschappelijke ruimte in de buurt van Rotterdam waar muziekliefhebbers samenkwamen om te oefenen, te praten en privé-events organiseerde, geïnspireerd door New York’s iconische feest “The Loft”.

De Rotterdamse DJ is een liefhebber van alle genres en ritmes. Ze maakt geen onderscheid tussen elektronische en analoge geluiden. Overal waar ze komt tovert Ijó positieve vibes en grooves uit haar platentas. Ze streeft ernaar om je hard te laten dansen en de kamer te vullen met warme klanken uit Curaçao, Chicago en de jaren ’80. Als artiest blijft ze groeien, leren en evolueren.

Naast haar doel om de wereld te doen dansen is ze een vaste waarde bij Operator Radio (Rotterdam) waar ze haar eigen show ‘ba tende’ host en recent vervoegde ze Carista’s label, event concept en platform ‘United Identities’.