We Are Various ft. Fred Nasen & Daphné – Contrair Open Air 2022
We Are Various ft. Fred Nasen & Daphné
We Are Various ft. Fred Nasen & Daphné
ZAT 27/08
15:00
(NOT SO) SECRET STAGE

Medeoprichter van www.wearevarious.com. Hosting van de maandelijkse show Texture Radio op We Are Various. Met vroege residenties bij Kozzmozz en At The Villa, zit veteraan DJ en radio host Fred Nasen al jaren in het spel. Zijn selectie gaat van langvergeten juweeltjes tot de nieuwste releases.

Daphné is medebezieler van We Are Various (WAV) online radio. Als dochter van het koppel achter de legendarische USA Import music shop en platenlabel, was er van bij de geboorte geen ontkomen aan elektronische en andere dansmuziek. 

Stond samen met haar broer ook achter de muziektoog in de laatste jaren van de platenzaak. En samen zetten ze in de nabije toekomst ook de legacy van het platenlabel verder. Hou ogen en vooral oren open vanaf het najaar van 2022. Ook in haar professioneel leven in filmeducatie, en in haar voortgezet studie-onderzoek, is de link met muziek en de impact van geluid een constante.Muziek ademen als een omschrijving van wat ze doet, is wellicht een understatement. In haar muziekselectie, of het nu achter de draaitafels van feest of radio booth is, zijn verscheidenheid en pretentieloze openheid voor genres, context en publiek key.