<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> develop

Contrair Open Air 2019 vindt plaats op 22 juni 2019 aan het Antwerpse Noordkasteel, gelegen aan de Oosterweelsesteenweg. Het festivalterrein ligt vlak naast Magic Spiegeltent.

De openingsuren van het festival zijn 12:00h – 00:00h. De afterparty vindt plaats in de aanpalende Magiq Spiegeltent en duurt van middernacht tot 06:00h.

Met een dagticket heb je toegang tot het festival, met een combiticket heb je toegang tot het festival en de afterparty. Er zullen een beperkt aantal tickets voor de afterparty worden verkocht op het festival tijdens de dag en aan de inkom van de spiegeltent vanaf 23:30h.

De line up van de afterparty blijft geheim tot en met 22 juni, maar zal bestaan uit internationale  lokale artiesten die op het festival spelen.

De toegang tot Contrair Open Air 2019 is enkel toegestaan voor tickethouders die ouders zijn dan 18 jaar. Minderjarigen mogen enkel het festivalterrein betreden mits begeleiding van één van hun ouders.

Hoe er te geraken?

Neem de fiets of step: Auto's zijn passé!

Contrair Open Air streeft ernaar een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk na te laten. We raden transport via fiets, deelfiets, step, deelstep en openbaar vervoer dan ook ten stelligste aan. Ben je toch genoodzaakt om met de wagen te komen? Breng zoveel mogelijk passagiers mee en vergeet niet een BOB aan te duiden.

Er is een ruime verlichte en bewaakte FIETSENPARKING voorzien vlak naast de ingang van het festivalterrein.

Het is absoluut verboden om met de auto langs de Oosterweelsteenweg te parkeren. Ook parkeren aan het Noordkasteel is niet mogelijk. Het meeste kans maak je al gauw in de buurt van Waagnatie of Kattendijkdok-Oostkaai.

De Cloudbike parkeerzone werd uitgebreid naar Noordkasteel. Thanks guys!

Tenslotte kregen we nog het heuglijke (ahum) nieuws dat de Kattendijkbrug gesloten zal zijn wegens werken van 22:00 tot 6:00. Hou hier rekening mee als je de wagen parkeert aan Waagnatie want op de terugweg zal je tijdens die uren langs Lefebvrebrug en Kattendijkdok-Oostkaai moeten gaan. Geen gigantische omweg maar toch snel 5 a 10 minuutjes langer stappen.

ROUTEPLAN

Wat nog meer?

Eten & drinken

Vloeistoffen, glas, blikjes, camelbags mag je niet meebrengen naar het festivalterrein.

Frisdrank, cocktails, spirits en bier vind je aan de verschillende drankstanden verspreid over het  festivalterrein. Aan de liefhebbers van speciaalbier werd ook gedacht.

Ben je BOB of hou je niet van alcohol ; er zijn verschillende lekkere mocktails en er wordt ook alcoholvrij bier geserveerd.

We hebben een ruim culinair aanbod voorzien door Mission Masala, Amigo Amigo, Puurbus en Table d’Ho. Zij zullen elk heerlijke maar strikt vegetarische gerechten serveren. Ook deze keuze kadert in ons bewust ecologisch festivalbeleid.

Aan alle eet- en drankstanden moet je met Food & Drinks tickets betalen. Deze Food & Drinks tickets kan je over heel het terrein kopen aan de bonnenkassa’s.

Aan alle bonnenkassa’s kan je betalen met Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard. Aan sommige bonnenkassa’s op het festivalterrein kan je ook cash betalen.

Do’s & Don’ts

Contrair Open Air is een festival waar iedereen welkom is. Grensoverschrijdend gedrag wordt niet getolereerd door de organisatie. Wij verwerpen elke vorm van fysiek of verbaal geweld , pesterijen en respectloos gedrag. We vragen iedereen om zich respectvol te gedragen.

Heb je een probleem? Onze security mensen, medewerkers en EHBO-stand met getrainde professionals staan altijd klaar om je te helpen.

Door de aankoop van een festivalticket bevestig je uitdrukkelijk dat je als bezoeker aan ons festivalreglement bent gebonden. Iedere inbreuk hierop zal gesanctioneerd worden. Contrair behoudt het recht om eenieder te allen tijde de toegang tot het terrein te ontzeggen indien hiertoe voldoende grond bestaat.

Het is verboden om drugs te bezitten, te gebruiken of te verkopen op #COA19. Elke inbreuk kan aanleiding geven tot ontzegging van de toegang tot de camping en het festival. Bezoekers zullen de mogelijkheid hebben om drugs anoniem te droppen in daartoe voorziene depositboxen.

Wees lief voor elkaar en respecteer het terrein waar  enorm veel tijd en moeite aan werd besteed. Beschadingen of pogingen tot beschadigingen zullen leiden tot de onmiddellijke verwijdering van het terrein- Vergeet vooral niet te dansen.

Ecocups

Als festival kan je niet meer zonder: Wisselbekers. Onze bekers werken met een waarborgsysteem:

Heb je nog geen wisselbeker en bestel je een drankje, betaal je 1/2 bon waarborg voor elke beker, bovenop de prijs van je drankje. Heb je al bekers in de hand, dan krijg je hier nieuwe bekers voor in de plaats. Op het einde van het festival kan je je bekers terug omwisselen voor euro’s ofwel deponeren aan het afvalpunt.

Voor elke gedeponeerde beker wordt 1€ rechtstreeks gestort aan een initiatief dat bijdraagt tot het CO2 neutraal maken van ons festival.

Afterparty

Tickets voor de afterparty zijn enkel verkrijgbaar op het festival zelf aan de tokenstands of vanaf middernacht aan de deur van de Spiegeltent. We houden een zeer beperkt aantal beschikbaar op beide locaties, zodat ook de late beslissers een kans krijgen met ons mee de nacht in te dansen.

Grondplan